Sou a: Inici / L’Ajuntament de Tremp s’adhereix al servei de videoconferència per als ens locals

L’Ajuntament de Tremp s’adhereix al servei de videoconferència per als ens locals

L’adhesió a aquest servei que ha posat en funcionament el consorci Localret, contribueix a implementar les mesures que permeten disminuir el risc de contagi per COVID-19.

El passat dimarts, 7 d’abril es va aprovar per decret d’Alcaldia núm. 313 de 2020, l’adhesió al servei de videoconferència per als ens locals que ha posat en funcionament el Consorci Localret anomenat LocalretMeet.

LocalretMeet. proporciona un servei de videoconferència basat en el programari de codi obert Jitsi Meet instal·lat en servidors d’ús exclusiu de Localret.

Aquest és un servei de videoconferència gratuït, de durada inicial de quatre mesos, mitjançant el qual, mentrestant duri el confinament per alerta sanitària per coronavirus, se celebraran les sessions dels òrgans col·legiats a distància, donant compliment al que estableix la disposició addicional tercera del Decret llei 7/2020, de 17 de març.

Amb aquest acord també s’autoritza al Consorci Localret per a l’emissió de les sessions dels òrgans de govern celebrades per videoconferència en el seu canal YouTube, permetent la retransmissió dels plens en directe utilitzant aquesta plataforma.

D’aquesta manera, a Tremp seguim implementant noves mesures que permeten disminuir el risc de contagi per COVID-19, a l’hora que mantenim els nostres compromisos de transparència i de promoure la participació de la ciutadania en els afers públics.

Accions del document