Sou a: Inici / L’Ajuntament implementa un sistema de cita prèvia

L’Ajuntament implementa un sistema de cita prèvia

Les persones interessades en realitzar tràmits telefònics o presencials podran sol•licitar dia i hora a través d’una plataforma web

L’Ajuntament de Tremp ha iniciat un nou sistema per a fer atenció a la ciutadania d’una manera més òptima i eficaç.

Des de l’arribada de la pandèmia Covid-19, les oficines de l’ajuntament de Tremp es van tancar al públic i es van prioritzar els tràmits telemàtics amb certificat digital. Les persones que preferien seguir realitzant tràmits presencials, havien de sol·licitar per telèfon dia i hora i eren atesos.

Des d’aquest dilluns dia 15 de juny, tots els ciutadans que necessitin atenció telefònica tècnica o atenció presencial poden sol·licitar la cita prèvia a través del web: https://citaprevia.ubintia.com/tremp/#nbb. Les atencions es realitzen a la sala de plens de l’edifici de l’ajuntament que té un accés directe a l’exterior i evita el trànsit de persones.

Els ciutadans que disposen de certificat digital haurien de continuar fent els seus tràmits directament entrant a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tremp: https://tramits.ajuntamentdetremp.cat

L’Ajuntament de Tremp emet certificats digitals CATCERT de persones físiques, per aquelles ciutadans que vulguin fer tràmits telemàtics.

Accions del document