Sou a: Inici / Notícies / 1r Festival Photo Terra a Tremp

1r Festival Photo Terra a Tremp

L'esdeveniment s'ha organitzat coincidint amb la 2a quedada de socis de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura (AEFONA), els dies 4, 5 i 6 de novembre.
1r Festival Photo Terra a Tremp

Fotografia de Carles Santana

Juntament amb l'empresa Photo Logistics i AEFONA, estem treballant en l'organització del que serà la primera edició del Festival Photo Terra. L'objectiu d'aquesta convocatòria és crear un espai de formació, debat i comunicació sobre el paper de la fotografia de natura a la conservació. La cita serà del 4 al 6 de novembre a la nostra ciutat.

El festival PHOTO TERRA, neix amb tres eixos temàtics: la fotografia de natura com a eina de conservació del medi natural, la comunicació a través de la imatge i el paper del turisme de naturalesa en el canvi de percepció de les comunitats locals. Per a això se celebraran tallers divulgatius de fotografia nocturna i light painting amb Èric Marsinyach i Fran Palmero, fauna en alta velocitat amb Pablo Bou i composició en el paisatge amb Enrique Mariscal. També sortirem a fer fotos a l'alba amb bons coneixedors de la zona.
Pel que fa a les xerrades, s'han convidat fotògrafs internacionals que ens posaran al dia de projectes de conservació com Chris Gomershall, un dels responsables del projecte VISION 2020 a Gran Bretanya, David Tipling, que presentarà el seu treball Birds and people, sobre aus i cultures humanes. I d'aquí, que fan projectes a l'altra punta del món com Òscar Domínguez que ens parlarà de la delicada situació de les espècies de voltors asiàtics.
Xavier Basora ens parlarà del potencial de la fotografia de natura com a modalitat ecoturística i mitjançant una taula rodona discutirem sobre la importància de la fotografia en els mitjans de comunicació actuals amb Maria Rosa Vila (Descobrir) i Arturo Larena (EFE). Finalment el fotògraf de Tremp Jaume Elies ens parlarà d'on i com fer fotografia de natura al Pallars Jussà.
Tot i que totes les activitats del programa són gratuïtes, l'aforament és limitat i recomanem que si hi teniu interès, formalitzeu la inscripció mitjançant aquest formulari.

Accions del document