Sou a: Inici / Notícies / 2n Concert tel·lúric a la Cova Negra del Montsec

2n Concert tel·lúric a la Cova Negra del Montsec

La Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Coral Sant Cugat organitzen el segon concert tel·lúric en aquest espai privilegiat de la natura que aquest any comptarà amb la participació del cor femení Auditexaudi i que tindrà lloc el dissbate 13 de juliol, a les 19h.

El concert amb el subtítol: ‘Música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra’ serà interpretat per dos cors de cambra que treballen sovint junts i que han cantat en diverses ocasions en els auditoris principals de Catalunya amb la col.laboració convidada del Cor femení Auditexaudi.

Es presenta un programa variat però amb un fil conductor principal que es basa en música de contingut espiritual dels segles XX i XXI amb obres de compositors catalans contemporanis com Raimon Romaní, Josep Vila i Casañas i Bernat Vivancos.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

Preu de l'entrada: col·laboració a partir de 5€

Trobeu tota la informació d'aquest concert a la seva pàgina de facebook.

Accions del document