Sou a: Inici / Notícies / 4a Jornada "Vins d'alçada, cultius de nivell"

4a Jornada "Vins d'alçada, cultius de nivell"

El proper divendres 18 de novembre, al Centre de Suport Territorial de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya Tremp-Pirineus.

Un any més, l'Ajuntament de Tremp a través del projecte Al teu gust, aliments del Pallars, organitza aquesta jornada entorn al món del vi i especialment als vins de muntanya.

En aquest ocasió, la jornada es centrarà en les tendències actuals del mercat i els canals de comercialització. Per aprofundir en el tema, s'ha volgut convidar diferents professionals amb llarga trajectòria i experiència, són Alícia Estrada, especialista en comunicació i comercialització de vi i en enoturisme; el sommelier David Seijas (El Bulli del 2000 a 2011); Marianna Mier, de Winenium i representant de l’operador britànic Inntravel; i Margarida Ripoll, directora de Va de Vi. (Consulteu el programa detallat)

La jornada és gratuïta (dinar no inclòs) però cal formalitzar la inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç. Així mateix, cal indicar si es vol participar al dinar i a la visita de la tarda en un dels cellers de la comarca.

Les inscripcions es poden formalitzar mitjançant aquest enllaç.

Accions del document