Sou a: Inici / Notícies / Actes de final de curs a l'AGBS

Actes de final de curs a l'AGBS

L'Acadèmia ofereix com cada any un concert amb motiu de l'entrega de Reials Despatxos, que enguany tindrà lloc el dimecres 10 a les 20h, a la pista del Pinell.

Com cada any, l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials organitza els actes que tenen lloc amb motiu del final de curs acadèmic, entre els quals destaca el lliurament de despatxos als alumnes de la present promoció i, posteriorment, els exàmens d’accés de la següent.

Aquests esdeveniments comporten un increment notable de la població. AquestA vegada, l’arribada d’alumnes, uns 600, i els seus familiars es produirà a partir del dia 7 de juliol; els actes formals tindran lloc els dies 10 i 11. A partir del dia 12 i fins el 20 es realitzaran les proves eliminatòries d’accés, que d’entrada comptaran amb la participació de 1300 aspirants.

De cara a la població, l'Acadèmia ofereix anualment un concert amb motiu del lliurament de Despatxos, aquest esdeveniment tindrà lloc a la pista esportiva del Pinell el dia 10 de juliol, a les 20,00h i és un acte obert a tots els públics. Programa.

Accions del document