Sou a: Inici / Notícies / Activitats a Tremp per promoure el comerç local

Activitats a Tremp per promoure el comerç local

El grup Baürta Taleia, l’Esperanceta i el Comerç Associat de Tremp han amenitzat els dissabtes d’agost a Tremp.

Amb la idea d’incentivar l’afluència de visitants i clients a la zona comercial de Tremp els dissabtes del mes d’agost, s’han dut a terme diferents activitats repartides entre el centre històric i la rambla de Doctor Pearson.

El grup de música trempolí Baürta Taleia va oferir els dissabtes 5 i 12 d’agost un parell de concerts a la rambla Doctor Pearson i el dissabte 19 d’agost, durant tot el matí, el centre històric va comptar amb la presència d’una dinamitzadora que amenitzava les compres dels clients tant dins com fora dels comerços. A més, també es va realitzar una sessió de contacontes en pallarès a la plaça Francesc Pujol i es va repartir fruita entre els infants assistents per tal de promoure els hàbits alimentaris saludables.

D’altra banda, el divendres 11 d’agost a la nit, juntament amb l’entitat Comerç Associat de Tremp (CAT), es va organitzar el primer shopping night a la rambla de Doctor Pearson, que va comptar amb multitud de parades dels comerços locals venent els seus productes, música en directe, desfilades de moda i actuacions i jocs infantils.

Amb aquestes activitats es vol sensibilitzar sobre la importància i els valors afegits del consum al comerç local i fer agradables i accessibles els carrers de Tremp, tant a veïns i veïnes com als visitants de Tremp.

Accions del document