Sou a: Inici / Notícies / Al teu gust aliments del Pallars serà al Fòrum Gastronòmic de Girona

Al teu gust aliments del Pallars serà al Fòrum Gastronòmic de Girona

L’Ajuntament de Tremp acompanya els productors adherits al projecte Al teu gust a aquest certamen.

El projecte Al teu gust, aliments del Pallars participarà amb dos espais d’exposició en el proper certamen del Fòrum Gastronòmic de Girona que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer.

8 productors i elaboradors de la comarca que formen part del projecte es desplaçaran a la capital gironina per mostrar els seus productes als visitants i fer contactes comercials amb els professionals de la gastronomia i la restauració que acudeixen a aquesta cita gastronòmica de primera línia.

L’objectiu principal d’Al teu gust, aliments del Pallars és donar a conèixer la producció agroalimentària de la comarca i fomentar el seu consum. El fet d’anar sota el paraigües d’Al teu gust facilita la presència directa d’aquestes empreses i permet fer visible la marca i la resta de productors adherits més enllà de les terres de Lleida.

Els dos estands de què disposarà l’Ajuntament de Tremp estan ubicats a l’espai de la Promotora d’Exportacions Catalanes SA (Prodeca) i s’hi podran trobar els següents elaboradors: Castell d’Encús, Ecològica dels Pirineus, Embotits Artesans casa Sunyer, És pallarès, Formatge ecològic de Puigcerver, Licors Portet, Postres de Músic i Sauvella.

A més de conèixer els productes agroalimentaris del Pallars, els assistents a la fira podran participar en les activitats programades a l’Aula Prodeca i a l’Aula Activa:

  • El diumenge 24, d’11,15h a 13,15h, Presentació d els productes "Al teu gust, aliments del Pallars" a càrrec de És pallarès, Ecològica dels Pirineus i Formatges de Puigcerver a l’Aula Prodeca.
  • El diumenge 24, de les 18h a les 19h, Mariano Gonzálvoa (Lo Pallers del Coc) oferirà un showcooking amb productes “Al teu gust”, a l’Aula Activa.
  • El dilluns 25, de les 16,15h a les 18,15h, Presentació dels productes Al teu gust, aliments del Pallars Castell d'Encús, Celler Sauvella, Licors Portet i Postres de Músic, a l’Aula Prodeca.

Accions del document