Sou a: Inici / Notícies / Campanya d'estiu del Comerç de Tremp

Campanya d'estiu del Comerç de Tremp

L’associació de comerciants de Tremp posa en marxa una campanya per incentivar el consum al comerç de proximitat

Arrenca a Tremp una campanya promocional d’estiu amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i promoure el consum a les botigues del poble entre la població i el turisme.

 

El Comerç Associat de Tremp (CAT) i l’Ajuntament de Tremp organitzen per al dia 21 d’agost una festa dedicada al comerç. L’esdeveniment, que es durà a terme seguint estrictament la normativa vigent per prevenir el Covid-19, consistirà en una sèrie d’actuacions musicals breus a les zones comercials del poble, entre les 19h i les 23h, horari en què les botigues i serveis adherits all CAT estaran oberts de manera extraordinària. 

 

De manera paral·lela, el CAT du a terme una promoció a tots els seus establiments. Així, a partir d’aquesta setmana la clientela que efectuï compres en aquestes botigues rebran a canvi euroCATs, unes targetes descompte equivalents a 0,20 €. Aquests euroCATs es podran acumular fins el dia de la festa TrempCAT, en el decurs de la qual es podran bescanviar de l’import de les compres que es facin fins al tancament, a les 23h.

 

En total, el CAT inverteix 1.000€ en aquesta campanya, a la qual participen els cinquanta establiments associats a l’entitat.

 

Per tal de fer difusió de la campanya i la festa s’han repartir cartells a la ciutat i es penjaran banderoles de colors a les zones comercials i pancartes publicitàries a l’entrada de la ciutat.

 

L’Ajuntament de Tremp col·labora en l’organització d’aquesta iniciativa a través del seu projecte de dinamització comercial al Pallars Jussà.

Accions del document