Sou a: Inici / Notícies / Campanya per reforçar la seguretat viària

Campanya per reforçar la seguretat viària

Durant el desembre es faran controls de radar en diferents punts de la ciutat.

La Policia Local de Tremp durà a terme, durant el proper desembre, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant un radar mòbil. L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària de la ciutat.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments, concretament en un total de 7 vials de la ciutat, que s’han establert en el marc d’aquest dispositiu.  Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat a la ciutat, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local de Tremp i per demandes veïnals.

Des de la Policia Local es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts, que dins del nucli urbà són 50km i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.

Aquests controls de la velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superin, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa en el municipi; amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Tremp.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

Accions del document