Sou a: Inici / Notícies / Celebrem la primera DuaTTremp

Celebrem la primera DuaTTremp

La Unió Ciclista Tremp organitza aquesta prova de muntanya el proper 30 de setembre.
Celebrem la primera DuaTTremp

Trempedalada 2017 - Jordi Uriach

El proper dissabte 30 de setembre, el municipi de Tremp es convertirà en l’escenari de la primera edició de la DuaTTremp, una prova de muntanya que alterna cursa a peu i btt.

La Unió Ciclista Tremp, un club amb més de 30 anys d’història i molt actiu, ha organitzat aquest esdeveniment amb la intenció de crear nous reptes als seus membres, així com oferir una experiència d’esport i natura als participants locals i forans, tot aprofitant la riquesa paisatgística del terme de Tremp. Tot i que la prova no es competitiva, hi haurà reconeixements amb una placa al participant mes jove, al de més edat, al grup més nombrós i al grup més llunyà.

El recorregut s’ha programat en tres trams, 5 kilòmetres de cursa a peu; 21 kilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 més de carrera a peu. Tots tres trams del recorregut seran circulars i amb inici i final al pavelló del Casal de Tremp. Hi haurà avituallaments líquid i sòlid tan en el punt de sortida com a la meitat del recorregut en btt. Tan mateix tots els participants tindran una samarreta tècnica de record i entrepà més beguda amb la inscripció.

La primera part de la prova transcorrerà pel barranc de Riucós i tornada pel Juncar amb un desnivell aproximat de 70m i 5 km de distància.

La ruta programada per fer en bicicleta passarà pel pou de gel, Tendrui, amb un desnivell de 450m i 21 km de distància. El circuit és de dificultat moderada però assequible amb uns mínims de forma física. Les vistes, al inici de la baixada, de la Conca de Tremp i el Llac de sant Antoni són espectaculars.

Finalment, en els darrers 3 kilòmetres, els participants correran pel barranc del Juncar fins al camí de La Verneda i de tornada per la pujada de la depuradora, amb un desnivell de 35m aproximat i una distància de 3km.

L’entitat organitzadora espera que la proposta tingui èxit i es pugui consolidar com un esdeveniment anual més entre els que se celebren regularment al territori, atès que aquesta modalitat encara no té representació en aquestes terres.

INSCRIPCIONS

Accions del document