Sou a: Inici / Notícies / Compte enrere per a la 54a Fira de Primavera

Compte enrere per a la 54a Fira de Primavera

La segona Pallars Food Fest i la 3a Trobada Pallars de Foc posen la nota festiva.
Compte enrere per a la 54a Fira de Primavera

Pallars Food Fest 2017

L’Ajuntament de Tremp ja està ultimant els preparatius de la Fira de Primavera, que arriba a la 54a edició i ho fa amb un bon repertori de propostes lúdiques i culturals.

Com sempre, Fira Tremp acollirà un bon nombre d’expositors de diferents sectors, des de l’artesanal fins a l’agrícola i de motor. La novetat d’aquest any serà que l’espai firal principal es trasllada a la plaça de Capdevila, al trobar-se en obres la rambla de Dr. Pearson. A més d’aquesta plaça, els carrers del centre històric i tot el seu voltant acabaran de completar el recorregut firal. Com ja és habitual, els productors agroalimentaris de la comarca compten amb un espai diferenciat en aquesta Fira.  I per tal de donar més visibilitat a aquest sector, des del programa Al teu gust, aliments del Pallars, s’ha organitzat una degustació de girella amb olis i vins de la comarca.

A la plaça de Catalunya s’ubicaran els actes entorn a la 3a Trobada Pallars de foc, així com l’exposició de les bèsties participants, 10 figures diabòliques d’arreu del territori català. En el marc d’aquesta trobada, la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp ha organitzat xerrades, cercaviles i correfocs i una festa nocturna.

Pel que fa a la segona edició de la Pallars Food Fest, aquesta vegada hi participen 23 empresaris, entre restauradors i productors de la comarca. El públic podrà escollir entre un total de 30 tapes que es podran acompanyar amb els diferents vins i cerveses del Pallars, en aquest espai que fusiona gastronomia i festa. Aquesta proposta té l’objectiu de posar en valor i donar a conèixer la gastronomia pallaresa i l’organitza l’Ajuntament amb l’associació de professionals de l’àmbit turístic, Apat Pallars.

La programació per al cap de setmana es completarà amb espectacles de carrer, cercaviles, sardanes i una actuació castellers de la colla jove dels Xiquets de Vilafranca, entre altres.

Aquí podeu consultar el programa d'actes.

Accions del document