Sou a: Inici / Notícies / El Ball de Cap d’Any amb més mesures de control i seguretat.

El Ball de Cap d’Any amb més mesures de control i seguretat.

Es tornarà a duplicar el nombre d’efectius de seguretat per tal de fer complir la normativa que marca Jocs i Espectacles. Si us cal el document d'autorització de menors us el podeu descarregar al final de la notícia

L’Ajuntament de Tremp torna ampliar el nombre d’agents de seguretat que vetllaran pel correcte desenvolupament de la festa de Cap d’Any, prevista per la nit del dilluns 31 de desembre.

D’una banda, es vol complir al 100% la normativa que marca la Generalitat de Catalunya pel que fa a l’organització de revetlles populars, prohibint l’accés al recinte als menors de 16 anys que no vinguin acompanyats del seu tutor legal o de la persona que aquest designi. Tots els nois i noies menors de 16 anys caldrà que presentin complimentat i signat un imprès en el moment d’accedir al recinte del pavelló del Casal, i caldrà que els acompanyi i tuteli la persona que signa l’imprès com a responsable. L’imprès es pot recollir a l’oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa de l’ajuntament de Tremp o descarregar-lo a la pàgina web.

D’altra banda, l’equip de govern vol assegurar-se que ningú fumarà dins el pavelló del Casal aquella nit, ja que la prohibició de fumar fa molts anys que està senyalitzada, però sovint, als balls populars, moltes persones no ho prenen seriosament. Per aquest motiu, els agents de seguretat tenen ordres expresses d’expulsar del recinte i no tornar a deixar entrar a totes les persones que estiguin fumant.

Pots descarregar el document d'autorització de menors al següent enllaç

Accions del document