Sou a: Inici / Notícies / El comerç del Pallars Jussà es promociona als mercats setmanals

El comerç del Pallars Jussà es promociona als mercats setmanals

Els mesos de maig i juny als municipis de Tremp, La Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà els visitants dels mercats no sedentaris gaudiran de promocions i ofertes al comerç local.

L’Ajuntament de Tremp organitza per a aquesta primavera una acció enfocada a promoure l’activitat comercial i de serveis de la comarca i posar en valor el comerç de proximitat.

Es tracta d’una campanya de promocions, ofertes i descomptes a la qual s’han acollit un centenar de botigues i restaurants dels municipis de Tremp, La Pobla de Segur i Isona i Conca Dellà, que es durà a terme els dies de mercat en cada una d’aquestes poblacions.

La campanya comença aquest dilluns al mercat de Tremp i s’estendrà els mesos de maig i juny, el dimecres a La Pobla de Segur i els dissabtes a Isona.

A partir d’una sèrie de materials gràfics i informadors als mercats, els visitants i usuaris dels mercats de venda no sedentària podran conèixer millor el comerç local i gaudir-se de diferents promocions, des de descomptes, obsequis, vals per a compres posteriors... fins a menús especials de dia de mercat o sortejos a final de campanya.

Aquesta acció forma part d’un projecte que l’Ajuntament de Tremp desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya,  amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la comarca, i que pretén millorar la competitivitat del sector del comerç del Pallars Jussà, així com posicionar-lo i contribuir a fer que sigui la primera opció de compra entre la població.

Accions del document