Sou a: Inici / Notícies / El Pallars vol recuperar les costellades a l'aire lliure

El Pallars vol recuperar les costellades a l'aire lliure

El Consell del Corder del Pallars Jussà promou la “Gran costellada del corder del Pallars” per als dies 17 i 18 de març.
El Pallars vol recuperar les costellades a l'aire lliure

Pallars Terra de Corder

El Consell del corder del Pallars Jussà, integrat per ramaders, carnissers i restauradors, proposa a la població sortir a gaudir de la carn de corder a les barbacoes de la comarca els dies 17 i 18 de març.

Amb la idea d’incentivar el consum de carn de corder, un dels motors econòmics de la comarca, el Consell del Corder, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, ha posat en marxa una iniciativa per animar tothom, i particularment a la gent del Pallars, a recuperar les tradicionals costellades a l’aire lliure.

Concretament, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en els diferents talls de carn de corder, que es podrà comprar amb aquesta rebaixa en diferents establiments de la comarca durant tota la setmana, del 12 al 17 de març.

A més, s’ha editat un fulletó desplegable (s’adjunta) on  es detallen les carnisseries que participen a l’oferta, s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà i també hi ha un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

Accions del document