Sou a: Inici / Notícies / Increment de les mesures de control i seguretat al Ball de Carnaval

Increment de les mesures de control i seguretat al Ball de Carnaval

Es duplicarà el nombre d’efectius de seguretat per tal de fer complir la normativa que marca Jocs i Espectacles

L’Ajuntament de Tremp ha decidit ampliar el nombre d’agents de seguretat que vetllaran pel correcte desenvolupament de la festa de disfresses de Carnaval, prevista per la nit del dissabte 10 de febrer.

D’una banda, es vol complir al 100% la normativa que marca la Generalitat de Catalunya pel que fa a l’organització de revetlles populars, prohibint l’accés al recinte als menors de 16 anys que no vinguin acompanyats del seu tutor legal o de la persona que aquest designi. Tots els nois i noies menors de 16 anys caldrà que presentin complimentat i signat un imprès en el moment d’accedir al recinte del pavelló del Casal, i caldrà que els acompanyi i tuteli la persona que signa l’imprès com a responsable. L’imprès es pot recollir a l’oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa de l’ajuntament de Tremp o descarregar-lo aquí: IMPRÈS PER ACCEDIR AL BALL

D’altra banda, l’equip de govern vol assegurar-se que ningú fumarà dins el pavelló del Casal aquella nit, ja que la prohició de fumar fa molts anys que està senyalitzada, però sovint, als balls populars, moltes persones no ho prenen seriosament. Per aquest motiu, els agents de seguretat tenen ordres expresses d’expulsar del recinte i no tornar a deixar entrar a totes les persones que estiguin fumant.

La festa de Carnaval està prevista per al dissabte 10 de febrer al pavelló el Casal, a partir de la 1h de la matinada, amb les versions del conjunt Zapping i una disco-mòbil posterior.

Accions del document