Sou a: Inici / Notícies / Jornada formativa per al comerç

Jornada formativa per al comerç

La Cambra de Comerç de Lleida oferirà a Tremp un taller sobre com millorar la rendibilitat del negoci, el dia 23 d'octubre en horari de migdia.

El proper dimecres 23 d'octubre, de les 13 a les 15h, tindrà lloc a la sala de Plens de l'Ajuntament de Tremp un taller adreçat a petits empresaris i comerciants amb el títol "Com millorar la rendibilitat del meu negoci".

Conduirà la sessió la Sra. Blanca Siurana, cap de l’àrea de Competitivitat de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida és Economista, formadora i consultora especialista en sector comerç. I l'objectiu de la proposta és oferir una visió pràctica de com reorientar els negocis  del sector comerç per obtenir millors resultats, així com oferir al comerciant estratègies per aconseguir un increment del tràfic de clients al seu establiment i un increment de la despesa mitja d’aquests clients.

Aquest taller permetrà als participants sortir amb el pla d’accions de millora del teu negoci.

Programa:

13:00 BENVINGUDA I PRESENTACIÓ

13:30

LA TEVA MISSIÓ EN EL PUNT DE VENDA

Analitzar i distingir la teva  missió dins de l’empresa: venedor o cap

PUNTS DE MILLORA DEL PUNT DE VENDA

Avaluar l’espai comercial des de totes les vessants del negoci

AUTOEVALUACIÓ DEL NEGOCI

D’una manera pràctica l'ajudarem a analitzar i avaluar l’estat de situació del teu negoci, i com podem deixar per escrit el full de ruta.

15:00 CONCLUSIONS I CLOENDA

La sessió és totalment gratuïta. Cal formalitzar la inscripció a través de l'adreça electrònica: lfiguera@tremp.cat o per telèfon al 973650005 ext. 344, indicant nom i cognoms, DNI i nom de l'establiment.

 

Accions del document