Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de Tremp implementa el teletreball

L’Ajuntament de Tremp implementa el teletreball

Tots el personal que no han de prestar serveis essencials treballa des de casa

L’Ajuntament de Tremp va organitzar ahir dilluns els torns per poder donar servei telefònic i telemàtic a la ciutadania i, a la vegada, protegir els treballadors i treballadores del contagi.

Per aquest motiu, es permetrà a tot el personal d’oficines que pugui fer teletreball. L’Ajuntament ja fa anys que implementa aplicacions que permeten realitzar tasques a distància. Primer es va implementar el sistema de consulta del correu electrònic amb webmail, que facilita accedir al correu sense haver de tenir-lo instal·lat al mòbil personal o ordinador de casa. I des de l’any 2018 es treballa amb un gestor d’expedients electrònic que permet operar telemàticament des de qualsevol indret on hi hagi connexió a Internet.

Gràcies a aquesta feina avançada, avui un gran nombre de treballadors municipals són a les seves cases amb els seus equips, accedint remotament als seus ordinadors de l’Ajuntament i continuant amb els tràmits que tenien engegats.

A l’Ajuntament hi ha quedat un mínim d’una persona per departament per poder atendre les trucades i a administració es manté obert el registre telemàtic, secretaria i els serveis essencials.

Accions del document