Sou a: Inici / Notícies / L’Escola Municipal de Música de Tremp reprendrà el curs vinent al Centre Cívic Tarraquet

L’Escola Municipal de Música de Tremp reprendrà el curs vinent al Centre Cívic Tarraquet

L’Escola es reubicarà en l’equipament municipal per poder aplicar les mesures sanitàries que requereix l’inici del curs escolar 2020-2021.

L’Escola de Música, fins ara ubicada en  les instal·lacions de l’Institut de Tremp, es reubicarà al Centre Cívic Tarraquet el curs vinent.

Els centres educatius ja han rebut indicacions de com s’haurà de reprendre el curs escolar 2020-2021. L’activitat docent desitjable és la presencial, però perquè sigui possible implica un context segur. D’aquesta manera l’institut de Tremp per tal d’oferir la reobertura amb totes les garanties i amb les màximes classes presencials, necessita més aules per poder reduir les agrupacions de l’alumnat. L’escola de Música, que de manera provisional ocupava aules de l’edifici de l’institut, ha hagut de deixar l’espai  perquè l’institut pugui utilitzar-les el curs vinent.

L’Ajuntament de Tremp per tal de mantenir el servei de l’escola de Música, ha decidit que l’equipament més adient i més segur és el Centre Cívic Tarraquet, un equipament polivalent on l’Escola podrà adaptar l’espai a les seves necessitats i  oferir el curs amb totes les mesures d’higiene i seguretat indicades pel departament d’educació. L’objectiu de l’equip directiu és organitzar-se per poder reprendre el curs 2020-2021, amb la màxima presencialitat de tot l’alumnat i amb una certa normalitat.

Aquesta decisió ha implicat deixar de prestar el servei que donava el centre Cívic Tarraquet, el qual funcionava com un hotel d’entitats, allotjava activitats i reunions de diferents associacions, agrupacions i entitats del poble entre d’altres serveis. L’ajuntament treballa per poder oferir a les entitats un nou espai on poder realitzar les activitats.

Accions del document