Sou a: Inici / Notícies / La Casa del Sol Naixent prepara esplai i colònies d'estiu

La Casa del Sol Naixent prepara esplai i colònies d'estiu

Una proposta lúdica i de qualitat que aquest any incorpora diverses novetats.

​L’entitat trempolina La Casa del Sol Naixent organitza l’esplai d’estiu amb l’objectiu de facilitar a les famílies, i especialment als nens i nenes, un espai de lleure de qualitat durant els matins dels mesos de juliol i agost.

L’Esplai s’organitza per setmanes, del 25 de juny al 31 d’agost (a excepció de la setmana de colònies) i s’estructura en dues dinàmiques, per a infants de 3 a 5 anys (que hagin cursat P3), al pavelló del Juncar (entrada per l’Àrea d’autocaravanes) i de 6 a 12 anys, al Cub. El preu de cada setmana és de 36€ i les places són limitades.

Per tal de facilitar l’accés a totes les famílies, enguany s’estrena un horari d’acollida, amb suplement de 2€ per setmana, de 8.15h a 9.00h. Així mateix, els infants que participen als cursets de natació de la Regidoria d’Esports de Tremp, tenen l’opció de combinar l’activitat amb l’esplai, ja que en el cas que les famílies ho comuniquin s’anirà a recollir als inscrits a la piscina municipal, una vegada finalitzades les classes.

A més, l’entitat organitza un any més les colònies d’estiu per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Enguany, serà la casa de colònies Mas Coromina, de la Garrotxa, qui acollirà el grup trempolí del 28 de juliol al 5 d’agost. En aquest cas, el preu és de 320 euros i, de la mateixa manera que per a l’esplai, es pot trobar el formulari d’inscripcions al seu blog.  

COLÒNIES LA CASA 2018 ESPLAI LA CASA 2018

Accions del document