Sou a: Inici / Notícies / La Piscina Municipal de Tremp i el Pavelló del Juncar Obren les portes

La Piscina Municipal de Tremp i el Pavelló del Juncar Obren les portes

Avui 23 de juny la piscina municipal inicia la temporada d’estiu, i el pavelló reprendrà el servei aquest dijous 25

La piscina municipal de Tremp inicia avui dimarts 23 de juny la temporada, cada dia en horari d'11.30 a 20h. Degut a la situació creada per la crisi sanitària el servei es portarà a terme implantant els protocols sanitaris i d'higiene contra la Covid-19: distanciament interpersonal, neteja i desinfecció de les instal·lacions, i no es podrà accedir als vestidors, dutxes i utilitzar fonts d'aigua.

Pel que fa a l'aforament no s'haurà de reservar cita prèvia però si es limitarà l'accés a 90 persones, per tal de poder garantir la distància interpersonal de 2 metres. Aquesta temporada, de moment, no estarà disponible l'abonament d'estiu, només sortiran a la venda les entrades de dia. Tot i això les persones que l'any passat no van acabar l'abonament, podran utilitzar-lo.

A partir del dijous 25 de juny, el Pavelló del Juncar reobre al públic. Els usuaris que vulguin accedir a la pista de parquet o a la sala de musculació podran demanar cita prèvia trucant per telèfon al 639 780 773 o al 973 651 379. La regidoria d'Esport a ha establert totes les mesures necessàries per oferir el servei amb totes les garanties. Es compliran les limitacions d'aforament, i es duran a terme tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions.

Accions del document