Sou a: Inici / Notícies / La policia local de Tremp realitza tasques de conscienciació ciutadana

La policia local de Tremp realitza tasques de conscienciació ciutadana

L’Ajuntament de Tremp treballa per conscienciar a la població de la importància de seguir les mesures de seguretat i higiene per evitar un rebrot.

L’Ajuntament de Tremp després de valorar l’evolució de la situació sanitària  i davant l’augment exponencial de casos de la regió sanitària veïna ha decidit aplicar les competències que corresponen als ajuntaments per afavorir la contenció de la malaltia.

L’evolució actual de la malaltia ens obliga a seguir amb les tasques de difusió que s’han dut a terme durant el pic més alt de la pandèmia, i l’alcaldessa ha establert prioritats en el servei de la policia local per conscienciar, vigilar, informar i fer complir les mesures de prevenció davant la Covid-19 entre els veïns del municipi.

La policia local treballa a peu de carrer per informar i educar a la ciutadania de les mesures de seguretat i higiene establertes pel departament de Salut des del 18 de juny. Les persones que encara no duguin mascareta pels carrers, se’ls aturarà per tal d’informar que el seu ús és obligatori, i el no dur-la comporta sancions. A banda, se’ls informarà de la resta de mesures de protecció com la higiene de mans i mantenir la distància de seguretat.

En aquesta època de l’any, la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran augmenta el nombre de residents, ja que la zona és segona residencia i destí vacacional de molts turistes i per aquest motiu s’han d’extremar al màxim les mesures per evitar una situació de risc. També cal conscienciar els nois i les noies d’edats més joves, que sovint s’ha detectat que son els que es prenen les mesures amb menys rigorositat.

Des de l’Ajuntament de Tremp apel·lem a la responsabilitat ciutadana, evitar contagis i rebrots és feina de tots i totes, recordem que si tots seguim les  mesures de protecció, ens en sortirem. Renta’t les mans, posa’t la mascareta i garanteix la distància de seguretat.

Accions del document