Sou a: Inici / Notícies / La segona edició de PhotoTerra ja és aquí!

La segona edició de PhotoTerra ja és aquí!

Tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de març en diferents espais del municipi.

L’Ajuntament de Tremp, Aefona i Photo Logistics tornen a llançar el festival de fotografia i conservació PHOTOTERRA. El festival incorpora novetats malgrat seguir una línia continuista pel que fa al seu esperit d’agrupar durant tres dies formació, reflexió i reivindicació de la figura del fotògraf de natura com a un actor essencial en la presa de consciència de la població envers els problemes ambientals.

Des de divendres 9 de març a la tarda fins diumenge 11 a migdia, tindran lloc a Tremp (Pallars Jussà)  diversos tallers i accions de formació que varen ser suggerits pels participants de l’anterior edició, proves de material fotogràfic de la mà d’OLYMPUS, xerrades i conferències de fotògrafs que han realitzat projectes de de fotografia de conservació, una taula rodona sobre els límits ètics de la fotografia de natura i la projecció de la pel·lícula “El Viaje de Unai” amb comentaris del seu autor: Andoni Canela.

L’edició d’enguany compta amb una novetat, al festival se li ha associat un concurs al millor video curt sobre natura: VIDEOTERRA.

Podeu consultar les bases aquí:

http://www.photo-logistics.com/ca/videoterra-2018/

Per participar en el festival és necessària la inscripció prèvia. Podeu consultar el programa i inscriure’us aquí:

http://www.photo-logistics.com/ca/photo-terra-2018/

Accions del document