Sou a: Inici / Notícies / Lil Khater Ortiz del Club Patí Tremp es proclama Campió de Catalunya Aleví 2018, a Igualada

Lil Khater Ortiz del Club Patí Tremp es proclama Campió de Catalunya Aleví 2018, a Igualada

Aquest jove de 10 anys ha estat l'únic representant de la província de Lleida en la categoria Aleví Masculina.

Els dies 20, 21 i 22 de juliol es va celebrar  a Igualada el Campionat de Catalunya Benjamí - Aleví - Infantil 2018 i el Club Patí Tremp hi va participar amb un patinador aleví, Lil Khater Ortiz, i el seu entrenador, Joan Potrony i Tusussaus, entrenador nacional amb una llarga trajectòria professional.

Lil Khater Ortiz (10 anys), es va proclamar campió de Catalunya  2018 amb un treball de forta dificultat a la categoria aleví.  Amb aquesta victòria, queda seleccionat per participar en el Campionat d’ Espanya Benjamí, Aleví i Infantil 2018 que es realitzarà a Santander el proper més d’octubre.

Els treballs a pista del patinador porten el segell de la fantàstica coreògrafa de Tremp, Ione Verdeny, interpretats per Lil Khater amb molta delicadesa. Joan Potrony i Tusussaus, i el Club Patí Tremp, demostren amb aquest palmarès un esforç i una voluntat de continuar treballant per defensar el patinatge català més enllà del nostre territori de muntanya. El  trofeu aconseguit demostra que el patinatge de la província de Lleida està madurant i fomentant l’esport de competició a un nivell força representatiu.

En un esport com el patinatge artístic, que gaudeix  d’un nivell de competició femenina molt important, el Club Patí Tremp destaca que la presència masculina als campionats enriqueix el panorama esportiu de competició. Lil Khater Ortiz, únic representant de la província de Lleida en la categoria aleví masculina, ha fet un bon treball, tenia una gran responsabilitat  i finalment s’ha proclamat  campió de Catalunya Aleví 2018, en la modalitat de patinatge artístic lliure.

Accions del document