Sou a: Inici / Notícies / "Paisatges del Passat" al comerç del Pallars Jussà

"Paisatges del Passat" al comerç del Pallars Jussà

Del 5 al 31 d’agost s’exposarà en diferents aparadors de Tremp les 24 fotos seleccionades al Premi Paisatges del Passat 2018.
"Paisatges del Passat" al comerç del Pallars Jussà

"Cutis hidràulic" d'Anaïs López

El comerç local del Pallars Jussà servirà de plataforma de posar en valor el patrimoni natural i paisatgístic del territori de l’àmbit Geoparc Conca de Tremp-Montsec .

Amb l’objectiu de difondre el valor del patrimoni natural i paisatgístic de l’àmbit Geoparc Mundial de la UNESCO Conca de Tremp – Montsec, alhora que reivindicar el paper del comerç local als nostres pobles i ciutats, s’ha organitzat l’exposició de les 24 obres seleccionades per al Premi de fotografia Paisatges del Passat 2018.  

D’aquesta manera,  durant el mes d’agost vint-i-quatre establiments comercials de les zones perifèriques de Tremp exposaran aquestes obres que es van presentar el passat mes de novembre amb motiu del lliurament del Premi.

A banda de l’exposició, s’ha elaborat un díptic que serveix com a guia per veure quina obra està ubicada en cada comerç i que al mateix temps funciona com a recull de segells de la visita de les diferents fotografies i que un cop tot omplert es diposita a la recepció de l’Ajuntament i es farà un reconeixement a tots els participants.

Així mateix, està previst que properament l’exposició faci itinerància per altres poblacions de l’àmbit Geoparc, ja sigui amb el mateix format que a Tremp: en aparadors comercials, com a La Pobla de Segur, o en sales públiques.

Aquí podeu descarregar el díptic i conèixer els detalls de l'exposició a Tremp.

Accions del document