Sou a: Inici / Notícies / Participa de les activitats de Sant Jordi

Participa de les activitats de Sant Jordi

Propostes per a celebrar el dia del llibre i la rosa

Aquest any Sant Jordi coincideix amb plena Setmana Santa i a Tremp, una vegada més, volem celebrar una data tan cultural amb una oferta variada d'activitats per a tot tipus d'edats i gustos.

El divendres 19 d'abril, el grup de monitores i monitors de La Casa del Sol Naixent organitzen els Contes per Adults, a la rambla del Dr. Pearson.

El dissabte dia 20, al matí, els més petits gaudiran d'una taller de Sant Jordi on esperem trobin roses i dracs. Acte seguit, presentació del llibre infantil La vila de Tremp, a càrrec de l'autor del text Pau Castell i amb la presència de la il·lustradora. Aquest llibret està pensat per divulgar la història de la nostra ciutat als més petits, especialment nens i nenes a partir de 6 anys. Serà a les 12h, a la biblioteca.

Per la tarda del mateix dissabte continuem amb llibres, aquest cop de la poblatana Consol Truchero, a les 18h a l'Epicentre. I us proposem acabar el dia amb teatre del bo a La Lira, una lectura dramatitzada dirigida pel nostre Eduard Muntada amb actrius i actors locals. Mollu Sweenwey a les 20h.

Diumenge 21, lleveu-vos aviat per esmorzar al Peiró a les 9h i iniciar la cantada de Caramelles amb l'Orfeó. I al vespre, gaudiu d'un concert de pop-jazz amb la magnífica veu d'Alba Llibre, a les 20h la rambla del Dr,. Pearson.

Ja per acabar, el dia de Sant jordi, compreu molts llibres i roses i participeu de l'activitat que proposa Xarxa Tremp als nens i nenes Fes-te una foto amb el drac. Els balldaors de sardanes esteu d'enhorabona perquè ho podreu fer. Tot al passeig.

Accions del document