Sou a: Inici / Notícies / Píndoles teatrals: 3 obres de teatre en 3 espais diferents

Píndoles teatrals: 3 obres de teatre en 3 espais diferents

Aquest dissabte 27 de juliol presentem a Tremp un espectacle descentralitzat compost de tres micropeces teatrals.

Dins el projecte ‘Píndoles de microteatre, Tremp acollirà aquest dissabte 27 de juliol a les 20h tres obres teatrals que es representaran en tres espais diferents de la població.

Cadascun dels espectacles tindrà una durada d’uns 15 minuts, de manera que entre els tres espectacles la funció complerta serà d’uns 70 minuts. El públic farà un recorregut per tres espais diferents de manera que gaudirà d’una obra en cada espai. Es tracta d’una proposta que pretén apropar els actors i actrius i per tant l’obra, al públic, fent que aquest pugui viure la proposta d’una manera més directa i propera.

Al Píndoles - teatre breu en espais vius l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals amb la següent selecció d'obres: ”Com si et tingués al costat",  “Quan cau” i “R.I.P (Rest in Pis)”.

Les entrades es poden comprar a taquilla del teatre a partir de les 19h del mateix dissabte, al preu de 6 euros.

Accions del document

arxivat sota: ,