Sou a: Inici / Notícies / Premi Aparadors de codonys!

Premi Aparadors de codonys!

Per votació popular, el premi ha estat per a Gourmet Pallars.

Amb motiu de la Fira del Codony 2019, l'Ajuntament de Tremp i Ràdio Tremp han organitzat un concurs d'aparadors. L'objectiu de la proposta era incentivar els comerciants del municipi a decorar els seus estbliments amb motius relacionats amb aquesta fira tan emblemàtica i, d'aquesta manera, aconseguir una imatge d'unitat arreu de la ciutat.

En total han participat al concurs 28 establiments comercials. Hi ha hagut un gran nivell d'implicació per part de tots els participants, que han decorat aparadors i vitrines amb molt de gust i amb tècniques innovadores. Des de les propostes més clàssiques fins a les més trencadores, la qualitat dels aparadors que han entrat a concurs ha estat molt alta.

Finalment, el premi ha estat per a Gourmet Pallars, una botiga de productes selectes i agroalimentaris situada a la rambla de Dr. Pearson, que ha guarnit el seu petit aparador d'una manera molt atractiva, destacant el codony i productes elaborats amb el mateix. Van votar al voltant de 220 persones entre votacions online i votacions presencials el dia de la Fira del Codony.

El premi del concurs consisteix en una falca publicitària a Ràdio Tremp per la campanya de Nadal.

Des de l'organització, volem agrair la bona acollida del concurs, així com la participació tant dels establiments com de totes les ersones que heu contribuit a escollir-ne un!

Accions del document