Sou a: Inici / Notícies / Propera obertura de l'exposició "La rebotiga de l'Arxiu"

Propera obertura de l'exposició "La rebotiga de l'Arxiu"

Exposició sobre el comerç històric de Tremp per commemorar el 10è aniversari de l'Arxiu Comarcal

El dissabte 30 de març s'obrirà al públic l'exposició La rebotiga de l'Arxiu, una mostra d'objectes, fotografies i documents que relaten la història del comerç a a Tremp a partir del repàs per 6 emblemàtics establiments com són Casa Palmerola, Casa Potau, Casa Montoliu, Ultramarinos Pio, El Paraíso i Fàbrica Verdeny. Justament a l'antiga botiga de Casa Palmerola, el visitant s'endinsarà en el record d'aquests mítics comerços i en els productes que s'hi podien trobar.

A més, els més petits rebran visites escolars per entendre conceptes com la venda a granel o el pes amb la bàscula analògica. Aquest exposició vol retre homenatge als comerciants i la seva feina mentre es commemoren 10 anys de funcionament de l'Arxiu Comarcal, equipament on s'hi troba el fons de molts d'aquests comerços.

L'obertura tindrà lloc a les 19h del mateix dissabte 30 de març i acte seguit, qui ho desitgi, podrà participar al sopar que se celebra a l'Hotel Segle XX. Per participar al sopar cal adquirir un tiquet al mateix hotel a un cost de  27 euros. L'exposició serà visitable fins el 15 de setembre.

Accions del document