Sou a: Inici / Notícies / Registre electrònic d'empreses licitadores

Registre electrònic d'empreses licitadores

Nota informativa d'interès per als proveïdors que vulguin contractar amb l'Ajuntament de Tremp

L’entrada en vigor de la nova Llei 9/2017 de Contractes del  Sector Públic preveu un procediment de contractació obert simplificat i una especialitat abreujada. Aquests  seran els procediments de contractació que les administracions locals més empraran per motiu d’import i simplificació (obres per import entre 40.000 € i 200.000 € i serveis o subministraments per import de 15.000 € i fins a 100.000€).

Els proveïdors que vulguin contractar amb l’Ajuntament necessàriament hauran d’estar inscrits al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI) o al Registro Oficial de Licitadores y Empresas Clasificadas del Estado (ROLECE).

La inscripció al RELI és un tràmit de la Generalitat de Catalunya. Trobareu més informació a l’adreça web https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Registre-electronic-dEmpreses-licitadores-RELI

La inscripció al ROLECE és competència del Ministerio de Hacienda . Trobareu més informació a l’adreça web http://www.minhafp.gob.es/es-ES/Areas%20Tematicas/Patrimonio%20del%20Estado/Contratacion%20del%20Sector%20Publico/Paginas/ROLECE.aspx

El primer requisit que heu de tenir en compte és que l’empresa licitadora ha de tenir una signatura digital per fer els tràmits on-line.

Des de l’Ajuntament animem a les empreses i empresaris a que us registreu i així podreu accedir sense problemes als procediments de licitació de contractes que es convoquin.

Accions del document