Sou a: Inici / Notícies / S'estrena la gespa del Pedrasanta

S'estrena la gespa del Pedrasanta

El proper dissabte s’inauguren les obres de millora i la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal Pedrasanta

Aquest dissabte, 20 d’octubre l’Ajuntament de Tremp inaugura les obres del Camp de Futbol Pedrasanta, en un acte amb la Federació Catalana de Futbol i amb la participació de l’Escola de Futbol de Tremp, que presentarà els equips de la temporada, i del Club de Futbol Tremp, que jugarà el seu primer partit de lliga a les noves instal·lacions contra CE Oliana.

Tot i que el principal canvi que es podrà observar és la substitució de la gespa natural per una d’artificial, l’Ajuntament de Tremp també ha dut a terme una sèrie d’adequacions a l’entorn del camp. Així, s’ha substituït la tanca perimetral que delimita el terreny de joc, s’ha construït una zona d’escalfament, s’ha instal·lat un nou sistema de reg i de canals de drenatge d’aigua als laterals i s’han soterrat les línies d’enllumenat. Les intervencions s’han completat encimentant el voltant del camp i amb la instal·lació de xarxes per aturar les pilotes als fons i al lateral de la piscina.

El total de l’obra ha ascendit a 556.108,85€, que s’han finançat amb una aportació de al voltant del 40% de la Diputació de Lleida i la resta amb romanent de l’Ajuntament provinent del superàvit de l’exercici anterior, el qual s’ha configurat com una Inversió Financerament Sostenible de l’Ajuntament de Tremp. No obstant, es preveu poder compensar aquesta inversió amb una aportació de la Secretaria General de l’Esport, provinent de la línia d’ajudes per millora d’equipaments esportius.

Accions del document