Sou a: Inici / Notícies / Setmana del Comerç, també a Tremp i a la resta de la comarca

Setmana del Comerç, també a Tremp i a la resta de la comarca

Les associacions de comerciants del Pallars Jussà se sumen a la Setmana del Comerç de Catalunya.

Les associacions de comerciants del Pallars Jussà participen a la Setmana del Comerç de Catalunya, un esdeveniment que vol posar de relleu el sector comercial i la seva importància com a motor de dinamització de pobles i ciutats arreu del territori. Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment i se celebrarà del 19 al 25 de març del 2018. Durant aquests dies, el món associatiu organitza activitats diverses, tant pels seus clients com pels propis associats: esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees i experiències, espais de trobada per als seus socis, concursos d’aparadors, ...

En aquest sentit, les associacions Comerç Associat de Tremp, Associació de comerciants i industrials de La Pobla de Segur i Indústria i Comerç d’Isona i Conca Dellà, han organitzat un seguit d’activitats per tal de donar a conèixer el seu teixit comercial.

Des de l’Associació d’Indústria i Comerç d’Isona i Conca Dellà s’ha organitzat la tradicional activitat del Sorteig de les mones de Pasqua, un clàssic al municipi per les dates de Setmana Santa.

El Comerç Associat de Tremp ha organitzat l’activitat Aparadors Creuats, una iniciativa perquè es coneguin entre els membres de l’associació i vegin que els seus productes poden ser complementaris, i una xerrada sobre el programa Reempresa. També s’han unit a l’activitat de l’Ajuntament de Tremp Busca el ramat pels aparadors, aportant part del premi i participant i fent difusió de la iniciativa.

I l’Associació de comerç i indústria de La Pobla de Segur organitza una xerrada sobre el programa Reempresa, una iniciativa que vol posar en contacte negocis i emprenedors per tal d’evitar que es tanquin empreses.

Des del programa Treball a les 7 Comarques, concretament des del projecte desenvolupament i dinamització comercial liderat per l’Ajuntament de Tremp, i en coordinació amb les 3 associacions de comerciants de la comarca se’ls ha ofert una visita guiada a l’Epicentre per conèixer el patrimoni turístic de la comarca.

Accions del document