Sou a: Inici / Notícies / Torna a Tremp "Fem Dansa"

Torna a Tremp "Fem Dansa"

El primer espectacle arriba a La Lira el dissabte 4 de novembre, a les 10 de la nit, amb el coreògraf Pere Faura.
Torna a Tremp "Fem Dansa"

Taller de Quim Bigas

Tremp s'ha sumat una vegada més a la proposta del Departament de Cultural i l'Associació de Professionals de la Dansa per acostar aquesta disciplina artística a la ciutadania i a les diferents franges d'edat i per promoure, en definitiva, els espectacles i companyies que treballen en aquest sector a Catalunya.

La programació d'aquest any començarà en el marc de la Fira del Codony de Tremp, el dissabte, 4 de novembre a la nit, amb l'espectacle "Sin baile no hay paraiso" del coreògraf i ballarí Pere Faura. Aquest espectacle és un collage coreogràfic de quatre solos emblemàtics, a partir dels quals, l’intèrpret explica en un monòleg personal els seus somnis, els seus problemes i la seva visió de sobre la dansa des del moment en què s’ha convertit en professional.

Posteriorment, Tremp acollirà el coreògraf i dramaturg Quim Bigas que oferirà el taller "Moure el cos" a la nostra ciutat. Aquest taller s'oferirà de forma gratuïta i s'ha programat en dues sessions: una per al públic ja habituat a treballar l'expressió corporal (sigui de manera professional o d'oci), el dilluns 6 de novembre, i una oberta a tots el públics, el dimarts 7 de novembre, A més, el dissabte 11 de novembre al migdia, el mateix Quim Bigas presentarà el seu espectacle de carrer "Molar" a la plaça de Capdevila. 

Tancarà el programa la ballarina Maria Campos amb el seu espectacle Tarannà, el dissabte 18 de novembre a la tarda, a l'Espai Cultural La Lira. Aquesta és una proposta familiar que gira entorn a la "transformació" a través dels objectes, l'espai i el cos, i que convida a endinsar-se en la màgia i deixar anar la imaginació.

Aquí podeu consultar els detalls del programa.

Accions del document