Sou a: Inici / Notícies / Tot a punt per a la Fira de Primavera

Tot a punt per a la Fira de Primavera

La tercera Pallars Food Fest i la 4a Trobada Pallars de Foc posen la nota festiva.

L’Ajuntament de Tremp ja està ultimant els preparatius de la Fira de Primavera, que arriba a la 55a edició i ho fa amb un bon repertori de propostes lúdiques i culturals.

Com sempre, Fira Tremp acollirà un bon nombre d’expositors de diferents sectors, des de l’artesanal fins a l’agrícola i de motor. Amb les obres de la Rambla de Doctor Pearson finalitzades, l’esdeveniment es torna a ubicar en aquest espai emblemàtic, centralitzant d’aquesta manera totes les activitats complementàries. Així, el Passeig i els carrers propers (Barcelona i Tarragona) acolliran una cinquantena d’estands de diversos sectors, entre els quals els productors i entitats adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars. A la plaça de Catalunya, com ja és habitual s’hi situaran les activitats i mostres de la IV Trobada Pallars de Foc. I tot el cap de setmana, al centre històric, s’hi desenvoluparà el mercat artesanal amb més d’una vintena de parades.

La present edició de la Trobada Pallars de foc, que organitza la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp, comptarà amb una exposició de les bèsties participants, 10 figures diabòliques d’arreu del territori català. I entorn a aquesta mostra s’ha convocat diferents activitats relacionades amb la cultura del foc,

Pel que fa a la segona edició de la Pallars Food Fest, aquesta vegada hi participen 20 empresaris, entre restauradors i productors de la comarca. El públic podrà escollir entre un total de 25 tapes que es podran acompanyar amb els diferents vins i cerveses del Pallars, en aquest espai que fusiona gastronomia i festa. Aquesta proposta té l’objectiu de posar en valor i donar a conèixer la gastronomia pallaresa i l’organitza l’Ajuntament amb l’associació de professionals de l’àmbit turístic, Apat Pallars.

La programació per al cap de setmana es completarà amb espectacles de carrer, cercaviles, sardanes i una actuació castellera de la colla Malfargats del Pallars, entre altres.

Accions del document