Sou a: Inici / Notícies / Tremp canvia el propà per gas natural

Tremp canvia el propà per gas natural

Durant aquestes setmanes un equip d'inspectors degudament acreditats estan fent visites als habitatges per verificar i censar les instal·lacions i aparells de gas.

Gas Natural Distribución ha iniciat les visites als habitatges de Tremp per poder dur a terme el canvi de gas propà a gas natural, prèviament l'equip d'inspectors ha d'haver informat amb un cartell penjat a les entrades dels diferents edificis d'aquestes visites tècniques.

En què consisteix el procés de canvi de gas propà a gas natural?

1.- Un empresa contractada per Gas Natural Distribución (els inspectors han d'anar acreditats i identificar-se degudament) està duent a terme primeres visites als diferents edificis per obtenir una relació dels aparells, marques i models per poder determinar les adaptacions que requerirà cada habitatge per poder adaptar-se al canvi de gas.

2.- Segona visita als habitatges per dur a terme l'adequació dels aparells que ho precisin. En aquest cas les visites només es faran als habitatges on s'han d'efectuar adequacions i en el decurs de les vistes es canviaran els injectors dels cremadors perquè puguin funcionar amb gas natural. Aquestes visites s'informaran prèviament via carta i mitjaçant cartell a l'entrada dels edificis.

3.- Una vegada s'hagi instaurat totalment el gas natural, els abonats podran escollir una companyia comercialitzadora..

El procés d'adaptació és gratuït per a tothom i estrictament necessari per garantir que cada habitatge compleix les normes d'adequació vigents.

 

Accions del document