Sou a: Inici / Notícies / Tremp ha acollit més de 500 persones a la Trobada de Gent Gran i Famílies de Lleida, Alt Pirineu i Aran

Tremp ha acollit més de 500 persones a la Trobada de Gent Gran i Famílies de Lleida, Alt Pirineu i Aran

Ha tingut lloc aquest dissabte 27 d'octubre i s'ha organitzat amb l'objectiu d'acostar i explicar a les persones de la tercera edat totes les accions que impulsa el Govern de la Generalitat.

Més de 500 persones es van reunir aquest dissabte a Tremp per celebrar la Trobada de la Gent Gran i Famílies de Lleida, Alt Pirineu i Aran d’aquest any. L’objectiu d’aquesta festa intergeneracional és atansar i explicar a les persones de la tercera edat totes les accions de govern que es duen a terme relacionades amb aquest sector de la població interactuant amb joves i familiars, segons va explicar el delegat del Treball i Assumptes Socials a Lleida, Joan Santacana. Així, per exemple, els alumnes del cicle formatiu de CAI-ASS de l'Institut de Tremp, juntament amb la tècnica de l'Ajuntament de Tremp, Carme Badia, van protagonitzar un taller per ensenyar-los a utilitzar aplicacions de mòbil. Durant tot el matí responsables de les conselleries d’Interior, Salut, Empresa i Presidència van desenvolupar-hi activitats.

sessio mobils trobada gent gran

Responsables dels Mossos d’Esquadra van explicar la manera de detectar falsificacions tant de diners com de documents i van fer una exhibició de gossos buscant explosius i drogues. Els bombers van portar a terme una demostració de com evitar focs i com actuar en cas d’accident i també es van impartir xarrades sobre com evitar fraus o estafes, posar denúncies o com fer reclamacions de rebuts, entre altres ensenyaments.


Uns setanta voluntaris d’entitats dels Pallars es van fer càrrec de les persones grans. A més, els alumnes de la capital es van encarregar de fer mil flors de plàstic per engalanar el poliesportiu on es va celebrar el dinar que va posar punt final al programa d’activitats. En l’organització de la jornada també van participar tots els consells i la Diputació, entre d’altres.

Accions del document