Sou a: Inici / Notícies / Una exposició sobre el ciclisme al Pallars Jussà, a l'Arxiu Comarcal.

Una exposició sobre el ciclisme al Pallars Jussà, a l'Arxiu Comarcal.

El passat 1 de juny es va inaugurar l’exposició El ciclisme al Pallars Jussà (1a part) 1888-1975, que es podrà visitar fins al 24 de juny en horari de dies laborables de 8 a 15 h.

L’exposició vol per un costat, sumar-se a les nombroses activitats que es portaran a terme a tota Catalunya, amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius. Per un altre costat, aquesta és la tercera exposició o mostra esportiva, relacionada al projecte Fem esport, fem arxiu, que esta portant a terme l’arxiu comarcal amb l’objectiu de recuperar tot el patrimoni documental, fotogràfic i material de l’activitat, clubs i associacions esportives a la nostra comarca del Pallars Jussà.

L’exposició, coordinada pel Sr. Pablo Martínez, vol ser una mostra explicativa històrica del ciclisme a la nostra comarca, des dels seus inicis fins a l’any 1975, moment de màxim esplendor de l’activitat ciclista al Jussà, amb un recull de fotografies, diaris, programes de festa major, etc. Des de l’arxiu comarcal ja s’està preparant per l’any 2019 una segona part, sobre el ciclisme als anys 1976 fins al 2019.

Accions del document