Sou a: Inici / Notícies / Visitem la Consellera de Cultura amb la Xarxa de Barris Antics

Visitem la Consellera de Cultura amb la Xarxa de Barris Antics

El 17 de juliol, la Consellera de Cultura, l'Hble. Sra. Mariàngela Vilallonga Vives, va rebre la Xarxa de Barris Antics per conèixer la campanya "Compra i guanya" i trobar espais de diàleg i col·laboració per a l'edició del 10è aniversari, el 2020.

El 17 de juliol, la Sra. Anna Ritz, 1a Tinent d'alcalde i Regidora de Promoció Econòmica, juntament amb una tècnica d'aquesta àrea, han participat a una reunió sobre la campanya "Compra i guanya" de la Xarxa de Barris Antics amb la  Consellera de Cultura, l'Hble. Sra. Mariàngela Vilallonga Vives, 

L'objectiu d'aquesta trobada ha estat donar a conèixer la tasca que desenvolupen els 30 municipis adherits a la Xarxa en el marc de la campanya de dinamització comercial i turística "Compra i Guanya", així com explorar vies de col·laboració amb aquesta conselleria, tant de cara a l'edició del 10è aniversari, l'any vinent, com a consolidar la campanya i i fer-la extensiva a altres territoris.

La consellera ha destacat el valor d'aquesta acció conjunta, que té per objectiu dinamitzar el comerç de proximitat alhora que donar projecció al patrimoni cultural i paisatgístic i al turisme dels 30 municipis organitzadors. I ha posat de manifest l'important paper que hi té el treball cooperatiu entre sector públic local, coordinat des de l'Ajuntament del Vendrell, i el sector socioecoòmic dels diferents municipis. 

 

Accions del document