Sou a: Inici / Nou concurs de pregons del Carnaval 2019.

Nou concurs de pregons del Carnaval 2019.

La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Tremp convoca un concurs de pregons de Carnaval per a la rua d'aquest any que tindrà lloc el dissabte 2 de març. La data límit per presentar el text és el 15 de febrer.

La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Tremp convoca un Concurs de Pregons de Carnaval per a la rua d'aquest any que tindrà lloc el dissabte 2 de març. La data límit per presentar el text és el 15 de febrer. El pregó guanyador serà llegit en públic pel rei Carnestoltes.

El pregó del Carnaval ha de ser un text escrit en català, elaborat expressament per aquesta festa, inèdit i amb una extensió de 20 a 35 versos aproximadament. El tema és lliure, però es valorarà que reflecteixi l’actualitat social de la ciutat de Tremp.

L’anonimat és imprescindible, per la qual cosa el text anirà en un sobre tancat; a fora constarà el títol i el pseudònim, i a dins, en un sobre a part, una targeta amb el nom i les dades de l’autor.

Els pregons s'han d'entregar per correu o personalment a les oficines de l’Ajuntament (Pl. de la Creu, 1, bxs). També es poden enviar per e-mail a culturaifestes@tremp.cat.

El termini d’admissió acaba el dia 15 de febrer a les 14h. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

El pregó serà llegit en públic pel rei Carnestoltes en acabar el recorregut de la rua que enguany tindrà lloc el dissabte 2 de març.

 

Accions del document

arxivat sota: