Sou a: Inici / Sant Jordi a Tremp

Sant Jordi a Tremp

Informa't de totes les activitats que es proposen a Tremp del 20 al 23 d'abril

A partir del proper divendres 20 d'abril i fins la mateixa diada de Sant Jordi s'han programat a Tremp un seguit d'activitats culturals organitzades per diverses entitats i organismes...Us animem a participar-hi activament.

El divendres 20 d'abril a partir de les 21:30h Sopar literari per commemorar el 10è aniversari de la biblioteca,l a l'Hotel SXX amb la presència d'autors, editors i llibreters del Pallars Jussà i Sobirà.

L'endemà, dia 21 d'abril, La Casa del Sol Naixent, oferirà Contes per adults al Cafè Lambretto a partir de les 19h.

El diumenge 22 d'abril, a les 12h i a la plaça de Capdevila espectacle infantil La Carla, en Jan i la llegenda de Sant Jordi. Per la tarda, a partir de les 19:30h a l'Espai Cultural la Lira espectacle de música i dansa Records de Viatge amb la ballarina Ione Verdeny i un grup de nens i nenes del grup de dansa del gimnàs Posa't on Fire.

I el dia de Sant Jordi, 23 d'abril,  durant tot el dia Marató de Lectura a la rambla Dr. Pearson (de 10h a 22h) amb lectures de textos d'autors pallaresos. Organitza Comerç Associat de Tremp. Per la tarda, a partir de les 17h veniu a fer-vos una foto al Photocall de Xarxa i a berenar xocolatada al passeig del Vall. I a les 19h dibuixeu el vostre Sant Jordi a la parada del CAT al passeig i entreu al sorteig d'experiències en família.

Accions del document