Sou a: Inici / Normalitat dintre de la crisi

Normalitat dintre de la crisi

Nova reunió de seguiment de l'emergència amb l'Hospital de Tremp

L'Ajuntament de Tremp, des de l'activació del Pla Municipal d'Emergències, està realitzant un seguiment i coordinació de l'afectació del COVID-19 a l'Hospital Comarcal del Pallars a partir de reunions amb l'equip directiu del mateix i contactes amb el Departament de Salut.

Podem afirmar que tot i que hi ha diversos casos de coronavirus detectats, els pacients es troben aïllats i en situació estable. L'Hospital està encara lluny d'una situació de col·lapse i tampoc podem parlar d'un brot de la malaltia al Pallars, de moment són casos concrets i localitzats. Tot i això, l'Hospital està preparant-se per poder assumir un possible creixement de casos. En aquest sentit, des de l'inici de la crisi l'Ajuntament s'ha posat a disposició del Departament de Salut per poder ajudar en tot allò que calgui.

Així en una reunió realitzada avui s'ha acordat que l'Ajuntament de Tremp ajudarà en diferents situacions com són: suport en la neteja, suport de la brigada municipal, emmagatzematge i custòdia de material, i coordinació d'un equip de voluntaris cuiners de l'Associació Àpat per si són necessaris.

A partir de demà divendres dia 20 de març, la brigada municipal de neteja començarà les tasques de desinfecció dels carrers, especialment les zones properes de l'Hospital i el CAP. Informarem detalladament a la ciutadania sobre aquest tractament de desinfecció a través dels canals habituals.

Reiterem la importància de fer cas a les recomanacions per evitar el contagi i complir amb el confinament.

Accions del document