Sou a: Inici / Tremp torna a organitzar "Compra i guanya" amb la Xarxa de Barris Antics

Tremp torna a organitzar "Compra i guanya" amb la Xarxa de Barris Antics

La campanya promou el consum al comerç de proximitat, alhora que difon el patrimoni cultural i paisatgístic dels diferents municipis de la Xarxa.

Aquest 2020 l’Ajuntament de Tremp dona continuïtat a la campanya Compra i guanya, concebuda per la Xarxa de Barris Antics per treballar conjuntament en el marc de la promoció comercial, turística i cultural de cadascun dels 30 ajuntaments membres.

Aquesta iniciativa de la XBA, que enguany arriba a la 10a edició, té doble objectiu: dinamitzar el comerç de proximitat als nuclis antics i la promoció de la trentena de territoris organitzadors.  Es tracta d’ incentivar les compres al petit comerç, tot oferint la possibilitat de guanyar premis i experiències en cadascun dels municipis organitzadors per conèixer i descobrir el seu patrimoni, la seva cultura, les tradicions i la seva gastronomia.

Com en les anteriors edicions, durant tot el mes de juny per cada compra en els establiments de Tremp que es sumin a la campanya, s’entrarà al sorteig de diferents  premis cedits pels municipis organitzadors.

I a partir del més de juliol es gaudiran els premis que consistiran en experiències arreu del territori i que volen ser un revulsiu per a l'economia de les poblacions que formen part de la XBA i per donar-ne a conèixer els seus atractius turístics i culturals.

En aquests moments, l’Ajuntament de Tremp està recollint les dades dels comerços del municipi que volen participar a la campanya 2020. Els comerciants que ho desitgin poden inscriure-s’hi o obtenir més informació a través de la Regidoria de Promoció Econòmica (3a planta).

Accions del document