Sou a: Inici / Viure a Tremp / Promoció econòmica

Descripció

Regidoria de Promoció Local: Telèfon 973 65 00 05 (ext. 343) - promocioeconomica@tremp.cat - Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9h a 14h

La regidoria de promoció local ofereix diversos serveis i accions orientades a fomentar el desenvolupament econòmic de Tremp i la comarca. A grans trets gestiona:

  • Borsa de Treball: per afavorir el contacte entre empreses i possibles treballadors/es
  • Projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà: per donar notorietat al comerç de proximitat i afavorir el seu desenvolupament, així com per sensibilitzar la població del paper d'aquest sector en la qualitat de vida dels pobles i ciutats.
  • Programa Al  teu gust, aliments del Pallars: projecte integral per posar en valor els productes agroalimentaris del territori. Més info: www.alteugust.com
  • Campanya Pallars, Terra de Corder: campanya tranversal per posar en valor el corder xisquet, raça autòctona del Pallars.
  • Dispositiu d'inserció socio laboral Treiem-ne més profit: projecte que treballa amb persones en situació de risc d'exclusió social, amb l'objectiu d'empoderar-les per a la seva inserció al mercat laboral. I alhora, aquest projecte gestiona, les restes alimentàries de les grans superfícies que col·laboren amb el projecte.

A banda d'aquests projectes globals, l'oficina de Promoció Econòmica és l'encarrgada d'organitzar les fires que tenen lloc a Tremp al llarg de l'any. Aquests esdeveniments compten amb el finançament a través de conveni amb la Diputació de Lleida.

Accions del document