Sou a: Inici / Viure a Tremp / Salut i Benestar / Covid-19. Informació d'interès per al comerç. Bones Pràctiques.

Covid-19. Informació d'interès per al comerç. Bones Pràctiques.

Consulteu la Guia de bones pràctiques en la prevenció del coronavirus per a establiments del sector comercial, comerç a distància i abastiment de zones rurals sense locals comercials.

Podeu consultar tot seguit els documents elaborats mitjançant la Conferència Sectorial extraordinària en matèria de comerç per donar una resposta coordinada en front del coronavirus.

La primera Guia, MESURES DE CONTENCIÓ DEL COVID-19 EN EL DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT COMERCIAL A DISTÀNCIA I ABASTIMENT A LES ZONES RURALS SENSE LOCALS COMERCIALS, va adreçada al desenvolupament de l'activitat de venda de productes on line i/o per telèfon i  la venda itinerant en pobles o nuclis que no tenen establiments comercials. i per tant de la seguretat de l'abastiment de productes de primera necessitat.

La segona Guia, BONES PRÀCTIQUES PER ALS ESTABLIMENTS DEL SECTOR COMERCIAL, va adreçada als establiments comercials que s'han mantingut oberts d'acord amb el que estableix el RD 463/2020. Conté, entre altres, totes les recomanacions de protecció envers el coronavirus, mesures d'higiene del personal i en el establiment, mesures organitzatives, mesures de protecció dels treballadors i treballadores o d'abastiment.

Us preguem que les tingueu en compte i entre tots ens protegim i avencem en aquesta situació.

Accions del document