Sou a: Inici / Viure a Tremp / Salut i Benestar / Covid-19.Informació d'interès per al comerç. Suport a la campanya contra la violència masclista.

Covid-19.Informació d'interès per al comerç. Suport a la campanya contra la violència masclista.

El SIAD Pallars Jussà fa difusió de les diferents eines desenvolupades arran de la situació de confinament, per tal de facilitar l’atenció i suport a les dones víctimes de violència:

-      Des de l’Institut Català de les Dones (ICD), del Departament de la Presidència, i Mossos d’Esquadra, del Departament d’Interior, s’ha creat la campanya “Establiment segur contra la violència masclista”, que interpel·la l'entorn per donar suport a les dones que puguin estar vivint situacions de violència masclista i necessitin que algú truqui per elles al recurs corresponent (Línia 900 per a qualsevol consulta i 112 en cas d'emergència).

Al següent link trobareu més detalls de la campanya i podreu descarregar diferents versions i en diferents idiomes del cartell de la campanya per penjar als vostres establiments.

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/campanya-establiment-segur/ 

“Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112.

#NoEstàsSola #JoActuo

 

Accions del document