al contingut a la navegació Informació de contacte

Itinerari Xisqueta

L’Ajuntament de Tremp us anima a fer salut tot caminant per aquests circuits urbans.Tots els circuits comencen davant del Pavelló del Juncar, on hi ha un plafó indicatiu amb orientacions generals.
image

Us presentem l’itinerari Xisqueta, un recorregut circular de mitja-llarga distància (6km aproximadament) que transcorre per tota la trama urbana de Tremp.

El primer tram d’aquesta caminada és el que recorren diversos ramats d’ovelles de la Conca de Tremp i la plana per pujar a les muntanyes a passar l’estiu. Així, cada any cap a finals del mes de juny els veïns d’aquesta part de Tremp es lleven amb el so de passes, bels i les esquelles.

A banda d’aquesta curiositat, tot recorrent aquest circuit descobrireu espais com l’entorn del barranc de la Font Vella i les antigues adoberies, el Parc dedicat a la cooperant Flors Sirera, les boniques vistes 360º que hi ha des dels dipòsits municipals d’aigua i l’entorn natural  del barranc de Sant Jaume, entre altres.

Recordeu les recomanacions generals i gaudiu de la passejada!

  • Porteu calçat i roba adient
  • Bebeu aigua
  • Protegiu-vos del sol
  • Camineu al vostre ritme i de manera regular.
  • Respecteu l'entorn

Si us plau, informeu-nos de possibles desperfectes a: 973 65 00 05  - esports@tremp.cat

Recordeu que caminar és un bon exercici. Fer 3 km caminant (uns 30 minuts a bon pas) suposa el consum d’unes 150 calories.

L’activitat física regular és bona per a totes les edats i ajuda a sentir-se millor, i a prevenir i tractar l’excés de pes.

Per la teva salut, mou-te

Document Actions