al contingut a la navegació Informació de contacte

2a Sortida de comerç ambaixador del Pallars Jussà

Es visitarà el conjunt modernista "Casa Mauri" de la Pobla de Segur i la fàbrica de cervesa Ctretze, ubicada al mateix municipi.

L'Ajuntament de Tremp organitza a través del seu projecte de dinamització comercial "Fem Pallars", una sèrie de sortides adreçades als professionals del sector comercial i de serveis per conèixer més a fons els actius turístics de la comarca.

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar als professionals del comerç els coneixements pràctics entorn a diferents equipoaments turístics del Pallars Jussà, partint de la idea que el comerç és un dels principals prescriptors turístics de cara als visitants.

A més, aquesta mena d'accions afavoreixen l'intercanvi entre professionals d'un mateix sector i ajuden a consolidar la cooperació entre empreses i associacions.

Les sortides es convoquen concentrades en horari de migdia per afavorir la participació interferint el més mínimament possible en els horaris comercials.

Aquest 28 de juny tindrà lloc la segona sortida, al conjunt modernista Casa Mauri de la Pobla de Segur. Les inscripcions ja s'han obert i les places son limitades: https://forms.gle/Gvu1aBKSsvFTX3UW9

Ajuntament de la Pobla de Segur
  • Quan 28/06/2022 de 13:15 a 16:45
  • On Ajuntament de la Pobla de Segur
  • Nom de contacte
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal