al contingut a la navegació Informació de contacte

Jornades de comerç #FemPallars

La primera sessió del cicle de comerç #FemPallars té lloc a Tremp i consistirà en una conferència i debat orientat a potenciar l´autoconfiança i afavorir el creixement integral de les persones i els seus negocis, a càrrec de Lluís Serra.

Des del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà es proposen 3 trobades temàtiques per abordar plegats els reptes als que s’enfronta el comerç actualment i a casa nostra. Volem reflexionar, inspirar-nos i buscar respostes que afavoreixin la pervivència i l’enfortiment d’aquest sector al Pallars.

1a sessió: “El món necessita persones com tu” TREMP

Conferència i debat orientat a potenciar l´autoconfiança i afavorir el creixement integral de les persones i els seus negocis.

Lluís Serra s’autodefineix com a provocador digital, és conferenciant i assessor empresarial, especialitzat en comerç. Professor en Màrqueting Digital, Comerç electrònic, Xarxes socials i Omnicanal en diferents Universitat, Diputacions i Cambres de Comerç.

Qui ho desitgi pot gaudir de la zona de bany fins les 18h.

Preu: Gratuït per a professionals en actiu i 10€ acompanyants i públic general.

Inscripcions: https://forms.gle/WcML3sufg1UPpz7C9  

Aquest cicle s’adreça a professionals en actiu i emprenedors del sector comercial i de serveis, així com a persones que es trobin en un procés de canvi professional i/o personal.

Aquí es pot descarregar el fulletó amb més informació i un avanç de la resta de sessions.

Terrassa del Restaurant l'Alosa, Hotel Segle XX
  • Quan 18/07/2022 de 13:30 a 17:00
  • On Terrassa del Restaurant l'Alosa, Hotel Segle XX
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal