al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació de l'Informe de Comerç i Pla d'Acció 24-27 del Pallars Jussà

Sessió presencial TREMP

L’Ajuntament de Tremp desenvolupa el projecte comarcal #FemPallars de dinamització comercial des de l’any 2017, gràcies al finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya a través del programa Treball a les Comarques.

Enguany s’ha dut a terme una revisió de la situació en què es troba el sector comercial, una vegada esgotat el primer pla de dinamització que es va estendre entre el 2018 i el 2022. L’objectiu de l’estudi és conèixer com ha evolucionat el Comerç del Pallars Jussà aquests anys, de quina manera hi ha impactat la crisi sanitària i quins són els nous reptes que se’ns plantegen. Així mateix, la diagnosi s’acompanya d’un nou pla d’accions que ens permeti afrontar aquests reptes des de diferents perspectives.

És per això que s'han programat dues sessions de la Presentació de resultats de l’informe de comerç del Pallars Jussà i del Pla de dinamització comercial 2024-2027, per al proper dilluns 22 de gener. La primera tindrà lloc a les 13:30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tremp i la segona, a les 15:30h al Molí de l’oli de la Pobla de Segur.

La trobada va adreçada als professionals del sector comercial i de serveis i les associacions de comerciants, així com a personal polític i tècnic de l’àmbit de la Promoció Econòmica, atès que bona part de l’èxit dels plans estratègics rau en la implicació de tots els agents que en formen part.

Per participar-hi cal formalitzar la inscripció en aquest formulari: https://forms.gle/stvtvEJo5gJFBvDC8

Sala de Plens AJUNTAMENT DE TREMP
  • Quan 22/01/2024 de 13:30 a 15:00
  • On Sala de Plens AJUNTAMENT DE TREMP
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973650005 (ext. 344)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal