al contingut a la navegació Informació de contacte

El "comerç ambaixador" visita Senterada

Es tracta de la tercera sortida que organitza #FemPallars per als professionals del comerç.

DIJOUS 01 DESEMBRE 2022

Aquest dimecres ha tingut lloc una nova sortida amb el sector comercial per donar a conèixer els actius turístics de la comarca.

La iniciativa “Comerç ambaixador” sorgeix del projecte de dinamització comercial #FemPallars, com una proposta adreçada als professionals del sector comercial i de serveis per facilitar la descoberta en primera persona dels equipaments i atractius turístics del Pallars Jussà. L’objectiu final és que aquests professionals puguin fer de prescriptors del territori de cara als clients visitant i també locals.

En aquesta ocasió la visita ha estat al municipi de Senterada. El punt de trobada ha estat el bar i allotjament rural de Casa Leonardo, un dels establiments de la comarca més compromès en la defensa del producte de proximitat. La propietària, Mireia Font, ha explicat dues de les iniciatives locals de voluntariat que impulsa: “Gratitud Pallars” i “Senterada Viu”.

Posteriorment, s’ha fet una passejada fins als horts del projecte Senterada Comestible i s’ha acabat la sortida amb la visita guiada a l’antiga fàbrica de mantes. Aquí, l’Angueolina Vargas ha explicat com treballa per recuperar l’antiga fàbrica, que forma part de la casa rural que dirigeix amb el seu company, per posar-la en valor i donar-la a conèixer com a exemple del patrimoni industrial de la comarca.

Aquí podeu consultar el dossier informatiu de la sessió.